Bungalow “de Bakkenplaats”

     

De bungalow is zeer royaal (90 m2) en ligt aan de zijkant van de boerderij. U beschikt over een eigen terras en tuin met een adembenemend zicht over de velden. De oprit naar de parkeerplaats loopt vanaf de weg helemaal achter de boerderij langs. U hebt op deze manier altijd optimale privacy. Uw tuin is omheind, zodat uw hond niet zomaar de weide velden in kan rennen. Dit is wel zo rustig. En als u wel lekker wilt lopen in alle vrijheid …, binnen een paar minuten staat u in de Dennen, waar honderden paden door de glooiende en beboste duinen lopen. Een paradijs voor rustzoekers en natuurmensen.

De bungalow is recent gemoderniseerd en heeft een frisse inrichting. De woonkamer heeft een open keuken en eethoek, en is direct met het zonnige terras verbonden (op het zuiden). Uiteraard zijn er vaatwasser, koelkast/vriesvak, oven en magnetron. De achterste slaapkamer is het ruimst, hier staan twee boxspringbedden, een normaal bed en een wastafel. De tweede slaapkamer heeft twee boxspringbedden. In totaal zou je hier dus met zijn vijven kunnen verblijven. Al zouden wij deze bungalow vooral aanraden voor koppels, al dan niet met een of twee kinderen.

Bij de bungalow hoort ook een schuurtje waar u uw fietsen kunt stallen en – in het geval van elektrische fietsen – kunt opladen. Ook is er een laadpaal van 11 kW voor het opladen van uw auto aanwezig.